Деси Стоянова изчезна от ефир

Деси Стоянова изчезна от ефир
5 (100%) 1 vote

Днес Деси Стоянова не се появи в ефира на бТВ

Деси Стоянова изчезна мистериозно от ефира на бТВ. Тази сутрин се наложи на Сашо Кадиев да води сам предаването, тъй като екранната му половинка не се появи в ефир. Въпреки, че продуцентите на частната медия пазят в тайна причината за отсъствието на Деси Стоянова, стана ясно защо тя не се появи на работа.

Обикновено зрителите са свикнали с отсъствието на сина на Катето Евро. Често той зарязва екранната си половинка заради театрални постановки в страната. Но този път той беше на мястото на Деси, която отдавна е свикнала да води сама предаването.

Тв водещата сподели в социалната мрежа какво се случва. Тя не се появи на работа, тъй като не е в България. Деси Стоянова замина за Монте Карло. Тя сподели снимка от разходката си в Княжеството, до която написа, че там всичко е подредено, спокойно и приятно.

Вероятно причината за посещението й на Монте Карло е интервю с Григор Димитров, който в момента е там и се подготвя за предстоящия зимен сезон.

Заради отсъствието на Деси, Сашо Кадиев трябваше да поеме и нейната работа. Но той разчиташе на компетентната подкрепа на още двама души. Актрисата Ради Боршош и журналистът Спас Гаспаров помогнаха на актьора да се справи с интервюирането на гостите в „Преди обед“, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар