Ваня Червенкова скочи в защита на Цецо Андреев: Всички сме обслужващ персонал! Не сте звезди… (виж тук)

Ваня Червенкова скочи в защита на Цецо Андреев: Всички сме обслужващ персонал! Не сте звезди… (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ваня Червенкова застава твърдо зад приятеля си Цецо Андреев!

Бизнесдамата Ваня Червенкова изцяло подкрепя гримьора Цецо Андреев за оставането му в Биг Брадър. Тази вечер са елиминациите и той е номиниран за изгонване. Ето как Ваня защити приятеля си, при това публично в мрежата:

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова защитава Цецо Андреев

„Днес аз подкрепям това момче! Познавам сърцето му и знам колко е всеотдаен към приятелите си. Учудвам се обаче колко негови клиентки изведнъж се оказаха на частни партита и в чужбина.

Да застанете да защитавате Цецо Андреев, който е в конфликт с Емануела скъпи мои, не означава да скочите срещу нея. Всеки от тях има своите качества и своите недостатъци.

Иначе друг е въпроса, ако имате “ партийно поръчание” от “ фирмата” да не стъпвате на лайфа, защото дружно трябва да защите гилдията или Защото всяко ваше появяване струва пари!!!

Гледам понякога формата, защото по дяволите това наистина е представителна извадка на част от обществото ни и съм потресена докога??? Докога само скандали и омраза, които наистина идват вповече на моменти.

Няма да изпадам в подробности, защото рискувам да кажа твърде неудобни истини, но ще се опълча срещу дефиницията дадена на това момче – “ обслужващ персонал”!!!

Всички сме обслужващ персонал… ВСИЧКИ!!!! И фризьори, и гримьори, и маникюристки и фотографи, и оператори, и режисьори, и бармани, и шофьори , и банкери и всички скъпи мои, които работим в името на клиента!!!

Ако някой се е взел за “ЗВЕЗДА” или за нещо повече …това е негово светоусещане и има право да живее в собствените си обувки, пък били те и реплика на Лубутен.

Но да обиждате този, който довчера е бил част от проекта ви или да забравите и да се криете като полски гризачи , за да не защитите ръката, която заличава грапавините по лицата ви и ви кара да се чувствате като истински принцеси.. е малко .. извинете ме…

Айде пак да Ви спестя определенията! Бил зависим??? А да си отворя ли устата и да изредя аз .. колко “ звезди” и публични личности, включително и политици познавам зависими??? Бил педераст??? И??? Какво от това? То половината свят вече са джендъри !!!

Важното е да не пречиш на обществото и да не ми навират техния си морал, ако не в нормите на общо допустими ценности!!! Това е тяхно исконно право! А всъщност не е ли най-важно да не си педерст в душата си??? Защото и такива ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ познавам.

Циркове… в името на тяхно величество РЕЙТИНГИТЕ! Аз заставам зад неговото име и не се срамувам да го нарека свой приятел!“, категорична е Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар