Валентин Кулагин вбесен: Не пазарувам дрехи втора употреба, а правя дарения! (още подробности)

Валентин Кулагин вбесен: Не пазарувам дрехи втора употреба, а правя дарения! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин разясни снимката си в магазин за дрехи втора употреба!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин жестоко се вбеси на обвиненията, че пазарува дрехи втора употреба и лъже, че носи само скъпи марки. Слухът пръзна в мрежата след негова снимка, на която той плаща с 20 лева за куп парцалки секънд хенд. Ето какво заяви Кулагин:

Кулагин

Кулагин разкри истината за тази снимка

„Виждам, че и тази моя снимка е станала абсолютен хит. Преди години обясних повода, когато беше публикувана в hotarena, изглежда ще трябва да го направя отново.

Никога не съм говорил за случаите, в които помагам на хората, защото никога не съм дарявал с цел pr и никога не съм правил добро, защото очаквам обратна реакция.

Както се вижда на снимката – позирам и тя не е заснета без мое съгласие.
Само глупак може да помисли, че правя нещо тайно или срамно.

Това е магазин „Мания“, от където 2 пъти съм купувал ЧУВАЛИ с дрехи, които съм дарявал заедно с мои маркови дрехи, на изоставени деца от дом „Асен Златаров“ град Хасково.

Като дете, израснало без баща, винаги съм бил съпричастен към други деца със сходна или по-лоша от моята съдба. Винаги съм помагал с каквото мога и ще продължа да го правя, и не държа за това да се чува, и знае.

Много хора ми писаха.. „Защо не направиш дарение в размер на един чифт твои обувки“. А вие откъде знаете, че не съм го правил?… А какво правите вие за тези деца?

Вие отделихте ли от дохода си поне веднъж, за да усмихнете дори едно детско лице?

Разбира се злобата на нямащите е безгранична. Те ще поругаят всеки мой успех, всяка моя придобивка.

Намират всякакви оправдания за това, че мога да си позволя да имам брандов гардероб, скъпа козметика, висок стандарт на живот. Поставят под съмнение всяка моя снимка, всеки „етикет“. Това обаче няма да им помогне да имат по-добър лайфстайл.

Вторачвайки се в моят живот, вие се превръщате просто в едни жадни и свирепи наблюдатели.

И ако тази роля сте си избрали – добре дошли на първи ред… Определено има какво да видите и да научите“, избухна бесен Кулагин в Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар