Никол Станкулова яла шамари заради мутра (Вижте с колко гаджета била преди)

Гласувайте за статията

Никол Станкулова ухажвана от малка, красавицата крие дълъг списък с разочаровани обожатели

Никол Станкулова, която стана майка преди дни и се посвети на дъщеричката си и татко й Теодор крие зад себе си куп разочаровани обожатели.

Около синоптичката винаги са кръжали ято ухажори. И не само по времето когато стана известна, а и много преди това.

Първият поклонник на хубава Никол е неин съученик. Той се казвал Сами и бил голям кавалер. Дълго време я ухажвал с любовни писма и букети от рози. Младежът правел жертви в името на любовта. За да събере средства за цветя на Станкулова често се лишавал от закуска и ходел гладен. Така събирал левчетата отпуснати от родителите му.

Снимка: ПИК

Елена майката на Никол все още пази любовните писма, които Сами пишел на дъщеря й.

Красавицата обаче рано съзнала, че притежава сексапил и чар в повече от другите и бързо се наситила на Сами. Мястото му било заето от друг съученик – Тома. Любовта им не продължила дълго, а той плакал за Никол.

Междувременно хубавицата разбила сърцата на още двама обожатели – Иван и Емануел. Оказва се обаче, че единствен Емануел не бил одобряван от строгата майка на Никол. Младежът не ходел на училище, карал скъпи коли и се изживявал като мутра, предават от ПИК.

Спирал пред блока лъскав „Мерцедес Макларън”, а веднъж даже се появил с палто от норки. Заради този фукльо примерната ученичка си развалила успеха в училище. Дори заради неизвинени отсъствия била заплашена от изключване.

Тогава майка й, която е следовател психолог в МВР решила да се намеси. Разтревожената дама причакала гаджета пред блока. Първо забила два шамара на дъщеря си, от които й потекла кръв. А после нашамарила и Емануел. Силовият прийом свършил чудесна работа. И Никол била вкарана бързо в правия път.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар