Слави Трифонов бесен на сценаристите след интервюто с Бойко Борисов (Вижте още)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов вдигнал скандал на сценаристите си

Слави Трифонов бесен на сценаристите си след интервюто с Бойко Борисов. Скандал разтресъл „Шоуто на Слави“ веднага след гостуването на министър-председателя в предаването. Трифонов вдигнал грандиозен скандал на сценаристите си, пише „България днес“. Отзивите за участието на Борисов в шоуто бяха съкрушителни, а всички коментатори и обикновени зрители са категорични, че Слави се е изложил тотално.

В самия сайт на предаването има хиляди коментари, които подиграват Трифонов, начина му на водене, въпросите, които задава, и липсата на какъвто и да е опит да се задълбочи в някоя тема или да притисне събеседника.

Вбесен от печалния резултат, Слави обвинил сценаристите си за грандиозния провал. Трифонов бил бесен, че от близо 5000 въпроса към Борисов, са избрали най-безинтересните. След предаването Слави не спирал да крещи. „Какво искате бе?! Да се самоубием ритуално ли? Това ли искате?!“, крещял Трифонов на екипа си.

„Не искам подобен проблем с останалите участници в шоуто, които ще гостуват до края на седмицата. Трябва да даваме отговори на хората, които ги вълнуват, а не да им говорим безсмислици! Излязох тотално неподготвен в очите на зрителите! Само вижте какво пишат хората, оценяват представянето ми като много слабо! Моето представяне, защо? Заради вас!“, не спирал да вика Слави.

След това тв водещият обявил, че ще има жестоки глоби за излагацията, която сценаристите са сътворили. Познавайки лютия нрав на Трифонов, най-вероятно те ще са на минус с половин заплата.

Въпреки заплахите положението с интервюто с главния прокурор Сотир Цацаров беше подобно на това с Бойко Борисов. Без никакъв ентусиазъм и желание Трифонов четеше въпросите на зрителите, слушаше отговорите и дори не се опитваше да развие някой от тях и да притесни по какъвто и да било начин госта си.

Слави Трифонов бесен на сценаристите след интервюто с Бойко Борисов сн. Фейсбук

Слави Трифонов бесен на сценаристите след интервюто с Бойко Борисов сн. Фейсбук

Официалния профил на Трифонов беше задръстен от мнения на фенове на Дългия. Повечето коментари за интервюто на Трифонов с Бойко Борисов бяха с негативен отенък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар