Диляна Попова и Асен Блатечки заживяха заедно (Планират да имат още деца)

Диляна Попова и Асен Блатечки заживяха заедно (Планират да имат още деца)
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова и Асен Блатечки се събраха

Диляна Попова и Асен Блатечки заживяха заедно. Двамата отново се носят на крилете на любовта. Диляна и Асен решиха да си дадат втори шанс. Страстта помежду им се възпламенява преди около година и половина, когато актьорът за втори път остави режисьорката Катерина Горанова, макар да се кълнеше, че тя е жената на живота му и винаги ще я обича, пише ХотАрена, цитирайки „Галерия“.

Любовта на Блатечки към Попова обаче се оказа по-силна и двамата отново се събраха. Най-щастлив от събирането на двойката е синът им Борил, който стана на четири годинки през септември. Диляна и Асен не отричат, че отново са заедно. Двамата обаче не искат да афишират отношенията си, за да не нараняват Катерина, както и дъщерята на Блатечки, която вече е тийнейджърка и тежко преживявала извънбрачната връзка на баща си.

Диляна все пак официално призна, че с Асен са отново заедно пред списание „DIVA!“ и че се чувства много добре с него. „Нещата се случват, както им е писано, и винаги са причина и резултат. Мисля, че се обърна прекалено много внимание на отношенията ни и това не е полезно за никого от нас. Чуждото мнение ме вълнува, но не чак толкова много. Познати ме информират за поредните измислени статии, мислейки, че е забавно. Все още не ми е. Имам силно развито чувство за справедливост и когато нещо не е вярно, излизам от кожата си“, казва Попова.

С Асен са не просто заедно, а дори обмислят идеята да имат още поне едно дете. Диляна дори иска три или четири, но споделя, че най-вероятно няма да има време за това, защото е родила „на по-зряла възраст“.

Диляна Попова и Асен Блатечки отново заедно сн. ХотАрена

Диляна Попова и Асен Блатечки отново заедно сн. ХотАрена

Диляна и Асен обаче не планират да узаконят връзката си. Асен Блатечки няма брак и с Катерина въпреки 15-годишното им съвместно съжителство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар