Теодора Духовникова с разтърсващи признания (+ Какви са отношенията им с Юлиан Вергов)

Теодора Духовникова преборила рака сн. Фейсбук
0

Теодора Духовникова преборила рака

Теодора Духовникова с разтърсващи признания. Актрисата, която се превъплъти в ролята на Виктория в „Откраднат живот“ и грабна сърцето на доцент Банков, преборила рака и в реалния живот. Своята трогателна изповед Теодора направи в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

„Толкова много пъти съм играла хубава жена, с две гърди и токчета, че това отдавна не ми е интересно. Темата за рака на гърдата обаче ми е много важна и много лична. Била съм лице на тази кампания на списание „Ева“, имам такъв случай в семейството, самата аз преживях наскоро този кошмар. Слава на Бога, с добър край. Тук е моментът може би, да благодаря на професор Гаврилов и на доктор Марга Николова. За всичко!

И съм безкрайно щастлива, че се случи така, че мога да говоря за това в „Откраднат живот“. Вероятно знаете, в повечето такива случаи, мъжете не знаят как да понесат такава ситуация и просто си тръгват. Това, което се случва в историята между Виктор и Виктория обаче, е толкова вдъхновяващо и толкова отвъд баналната любовна история. Защото наистина това, което един мъж може да направи за една жена в този момент, не може да направи дори най-великото лекарство на света!

Много, много голям, доцент Банков! (Не Юли Вергов, нали? Да не бъркаме филмите с живота. А иначе – да играеш с Юли и да го обичаш – безценно“, споделя Теодора Духовникова през какво е преминала в живота си.

Актрисата е щастлива, че е преборила рака, както и че й се е паднала точно тази роля – на Виктория, на която й отрязаха едната гърда заради тумор в един от последните епизоди на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“.

Теодора Духовникова преборила рака сн. Фейсбук
Теодора Духовникова преборила рака сн. Фейсбук

А любовта между Теодора и Юлиан Вергов е само на екрана, когато те са в образите на доцент Виктор Банков и неговата пациентка Виктория.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.