Баровец! Синът на Елена Йончева от малък с охрана (Вижте как го пазят)

Гласувайте за статията

Синът на Елена Йончева тръгва с охрана, гардове пазят двегодишния Тео

Елена Йончева призна, че сина й Теодор ще има охрана. Това се случва по настояване на Корнелия Нинова. Която е загрижена за живота на топ репортерката и семейството й заради нейните разследвания.

Депутатката от левицата ще движи с кола и гардове. Които ще се грижат за нейната сигурност и тази на детето. Макар Йончева да признава, че не изпитва страх за себе си като майка се съгласила с мнението на червената лидерка да не поема излишни рискове. Именно за това Нинова убедила ръководството на столетницата и издействала привилегията, предават от hotarena.net.

Снимка: ХотАрена

Елена Йончева признава, че й предложили кола с охрана и тя се съгласила тъй като и посочили сериозни аргументи. Които сега няма как да бъдат огласени.

Говори се, че охрана на такова малко дете като Тео е прецедент в историята на службите. Никога до сега не се е случвало НСО да пази двегодишно дете.

Заради притеснението на Нинова, че Елена сама кара автомобила си с детето антилобито на лидера на БСП изфабрикува скандална интрига за колежката си. Противниците на Корнелия веднага разтръбиха, че журналистката е зарязана от мъжа си. И заради това се наложило шефката на партията да моли НСО да я охранява.

От няколко месеца насам в БСП се коментира, че отношенията с архитекта, с който живее депутатката били разклатени. А факта, че тръгва с гардове допълнително налели масло в огъня. Така, че за първи път на Йончева се наложило да коментира връзката си с Пламен за да затвори устата на недоброжелателите.

Топ журналистката сподели, че не се е разделяла с бащата на Тео и добави, че охраната няма нищо общо със семейния й статус.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар