Меган и Хари избягаха от Кейт и Уилям (Вижте защо се местят в замъка Уиндзор)

Гласувайте за статията

Меган и Хари се разделят с Кейт и Уилям, искали да бъдат самостоятелни.

Слуховете за разделение между кралските двойки стават все по-сериозни. Само шест месеца след сватбата, Меган Маркъл успя да убеди съпруга си — принц Хари да се преместят във вилата си в Уиндзор. Въпреки че направиха ремонт на вила „Нотингам“ в двореца Кенсингтън на стойност над 1,5 милиона лири, кралската двойка е взела решение да се премести във Фрогмор хаус, което им бе подарено от кралицата.

„И за двамата това е един изключително сантиментален жест. Освен това те обичат това място и имат специална връзка с него. Меган е очарована от случващото се и заедно с Хари се надяват да бъдат много, много щастливи там. Освен това херцогинята смята, че това е най-добрият начин да се порадват на малко самостоятелност“, казват придворни от двореца.

Официалното становище гласи, че двойката е взела решение да се премести в новия си дом, защото им е подарък от кралицата, а освен това те двамата имали нужда от повече място за бебето. Имението разполага с десет спални, приемна, йога зала, фитнес студио и още куп удобства, както и голяма детска стая, която е идеална за бебето.

Запознати обаче споделят, че има известно напрежение между Уилям и Хари. „Те искат да разделят домакинствата си, тъй като всеки вече има собствено семейство и имат нужда от повече пространство. Освен това животът на Кейт и Меган е много различен, както и програмите им. Ще продължават да работят заедно, а офисите им ще бъдат в двореца Кенсингтън, но херцозите Съсекс искат малко самостоятелност“.

Меган и Хари бягат от Кенсингтън колаж: Дейли Мейл

Меган и Хари бягат от Кенсингтън колаж: Дейли Мейл

Неофициално обаче, двамата имали проблем с пренасянето в жилището съседно на Кейт и Уилям. „Херцогът на Глостър и съпругата Биргите отказаха да напуснат апартамента си. А и защо да го правят? Те продължават да работят всеотдайно за „Фирмата“, следователно жилището им се полага. Нищо чудно, че принц Хари се принуди да се премести“, казват още от кралската администрация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар