Андрей Баташов – голямата любов на Георги Христов

Гласувайте за статията
Певецът още не може да прежали Андрей Баташов

8 години след смъртта на Андрей Баташов най-големият му приятел – певецът Георги Христов, все още не може да повярва, че актьорът не е сред живите – пише в. „Уикенд“. Това е и причината рицарят от Мелпомена често да се явява в сънищата на музиканта. Певецът дори вярвал, че Баташов го пази от небето като ангел хранител – отбелязва изданието.

Дългогодишно топло приятелство свързваше двамата мъже. Пикантната клюка дори гласеше, че те не са просто добри приятели, а нещо повече и че Андрей се е оженил за Боряна, само и само да опровергае витаещите клюки по негов адрес. Една снимка, на която двамата купонясват прегърнати край една мажа и изглеждат видимо щастливи, пък даваше хляб на завистниците и недоброжелателите им да злословят по техен адрес.

Близки до Андрей Баташов и Георги Христов от арт средите обаче ка категорични, че няма и капка истина в подобни твърдения. Въпреки че певецът е признавал пред приятели, че Баташов си остава голямата му любов, но най-вероятно визира интелектуалната дружба помежду им.
Вдовицата на актьора – Боряна, след смъртта му намекна, че не всичко в брака им е било идеално. Тя открито ревнувала съпруга си от приятелството му с Георги Христов – подчертава изданието.

Баташов си отиде без време преди 8 години

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар