Никол Станкулова роди за 5000 лева

Никол Станкулова роди за 5000 лева
4 (80%) 3 votes
Синоптичката Никол Станкулова роди в общинска болница

Три бона е броил в болницата мъжът на Никол Станкулова за раждането на първото им дете – пише в. „Уикенд“. Малката Теа проплака навръх празника на свети Мина – 11 ноември. От Нова тв лансираха версията, че се е наложило спешно секцио, но всъщност операцията е била планирана от месеци, смята познати на синоптичката.

Никол Станкулова много искала бебето ѝ да проплаче на голям църковен празник. Именно затова избрала деня на свети Мина, който се оказал само две седмици преди термина. Имала обаче задръжки към датата, защото тази година 11 ноември се падна в неделя. Предпочитала да прави операция в работен ден. Бъдещите родители обаче били толкова настоятелни, че в крайна сметка успели да я убедят да отиде на работа в неделя. Не е ясно дали се е наложило да добавят и личен подарък към таксите, които се плащат за избор на екип на касата на болницата.

Проверка на вестника обаче установила, че само секциото на Никол струва 1400 лева. Отделно се плаща изборът на екип – 900 лева, и раждането в самостоятелна зала – 200 лева. Доволният татко пък оставил 2 бона бакшиш на екипа, погрижил се за половинката му и бебето. Логично е да се мисли, че Никол Станкулова е поискала и отделна ВИП стая.

Никол роди дъщеричка

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар