Клонинг: Людмила Захажаева копира едно към едно Лили Иванова!

Клонинг: Людмила Захажаева копира едно към едно Лили Иванова!
5 (100%) 1 vote

Людмила Захажаева се превърна в клонинг на Лили Иванова!

Людмила Захажаева си има идол и това е естрадната прима Лили Иванова. Майката на Албена Вулева винаги е била ексцентрична и нетрадиционна, но при последната си поява „изби рибата”.

Лили Иванова

Захажаева е истински клонинг на Лили Иванова

Тя бе в студиото на живо на Ники Кънчев, за да защитава дъщеря си, която в момента е една от съквартирантите в Биг Брадър. Устатата журналистка Албена Вулева участва в един от сезоните на Вип Брадър и сега отново е на върха на провокацията и в сегашното издание на шоуто за скандали.

Пред Ники Кънчев и останалите в студиото, те не успяха да вземат думата от устата Захажаева. Но на всички направи впечатление, че Людмила се опитала да копира идола си – поп дивата Лили Иванова.

Майката на сигнално жълтата журналистка никога не е крила, че харесва песните на Лили. Затова тя се беше барнала в същите черни ръкавици, без пръсти, дълги до лакътя, като тези на изпълнителката на „Детелини”.

С такъв аксесоар Лили Иванова излиза в последно време на своите концерти. Освен това зрителите видяха още прилики на Захажаева с нейния кумир. Тя бе със същия грим, равно подстриган бретон и платиненоруса коса, които са запазени марка за изпълнителката.

Според запознати приликата на Людмила Захажаева с Лили Иванова никак не е случайна. Тя била нарочно търсена и родителката на Вулева се гордеела много с нея.

Единственото, освен таланта на Лили Иванова, което се разминават със Захажаева е и възрастта. Людмила е значително по-млада от естрадната легенда. Майката на сигнално жълтата екс водеща Албена Вулева е на 65 години, а Лили Иванова е далеч напред от тези години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар