Истинско чудо: Крисия удиви и с талант на художник! (още подробности)

Гласувайте за статията

Талантливото дете чудо Крисия Тодорова не спира да изумява с уменията си!

Малката Крисия Тодорова от Разград се прочу с певческия си талант. Първи я откри Слави Трифонов в своето шоу. Но освен талантлива певица, малката сладурана има и още много таланти.

Крисия

Малката Крисия има безброй таланти

Тя е също танцьорка, в което поприще печели също награди, композитор и вече рисува картини. На всичкото отгоре тийнейджърката от Разград рисува много добре и съвсем скоро има намерение да направи собствена самостоятелна изложба.

Първата си картина Крисия е озаглавила „Цветовете на гласа”. С нея тя вече привлече вниманието на феновете си и има намерение да я продаде на благотворителен търг.

Малкият талант ще дари парите на деца с артистични способности. Младата госпожица иска да промотира картината си сама, за да събере повече средства за целта.

„Крисия прояви интерес и към рисуването и успя да създаде картината „Цветовете на гласа”. Много е доволна от резултата”, разказва гордия й татко.

Афинитет към изобразителното изкуство развива нейната майка. Крисия ще участва в още благотворитерлни концерта за болни деца. До края на този месец те са общо три. Това не й е за първи път.

И миналата година малката певица е отворила сърцето си за доброто. С което много радва родителите си. А през декември тефтерчето с изяви на певицата също е запълнено догоре. След като вече не е в шоуто на Слави, ангажиментите й се увеличават.

Но малката певица е претърпяла инцидент и си е спукала костта на един от пръстите си.

„Играела с други деца в коридора на пансиона, в който е настанена. Блъснала се е в една от стените и си е пукнала костта. В продължение на 18 дни ще е с гипс, обяснява Тодоров.

От септември Крлисия живее самостоятелно в пансион. 14-годишното момиче е прието да учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков”.

„Има си съквартирантка. Научи се да готви, пазарува си продукти. За кратко време порасна много и се научи да бъде самостоятелна. С майка й сме много горди с нея. Но и още иска съвети от нас. Добре се справя сама”, доволни са родителите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар