„Канарите“ натискат Джена да смали бюста си

Гласувайте за статията
Свекървата Надя се ядосва, че Джена мяза на лека жена

Младата фолк майка Джена се е видяла в чудо, откакто се присъедини към музикантския клан „Канарите“ – пише в. „Уикенд“. С огромния палат на оркестрантите в Катуница царят средновековни порядки, а певицата е подложена на огромен натиск от страна на свекърва си Надя да намали напращелия си бюст, та да прилича на порядъчна жена – отбелязва изданието.

Всички битови въпроси на многобройната фамилия се решават еднолично от мама Надя – съпругата на дъртия Канар. Като в повест от Любен Каравелов, най-старата жена в къщата определяла кой къде ще спи, кога и какво ще яде, с какво ще се занимава в домакинството.
Джена е постоянно одумвана за огромния си бюст, който според свекървата не подхожда на една семейна жена. Патронката на домакинството настоявала снаха ѝ да се види с пластичен хирург, за да планира евентуално намаляване на кубиците. Певицата се опитала да протестира пред съпруга си Наско – Малкия Канар, но той недвусмислено заявил, че думата на майка му е с тежестта на закон.

33-годишната Джена е известна с един от най-големите бюстове в родния фолк – обиколката ѝ от 11 см е ненадмината, откакто преди години Преслава се нави да клъцне циците си, за да се спаси от гръбначно изкривяване. В родния елит с певицата може да се мери само участничката в „Биг Брадър“ Джулиана Гани.

Джена има едно от най-пълните деколтета в родния попфолк

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар