Мира Добрева разкри какво ще прави с хонорара си от „ВИП Брадър“ (Вижте)

Гласувайте за статията

Мира Добрева сподели кои са най-трудно изкараните пари в живота й

Мира Добрева разкри какво ще прави с хонорара си от „ВИП Брадър“. След поредица от болезнени откровения за живота си журналистката напусна шоуто на крачка от финала. Добрева разкри душата си в риалитито, но в крайна сметка не можа да убеди зрителите, че е искрена и неподправена в поведението си.

Мира все още не е гледала нито един епизод от „ВИП Брадър“, освен онзи, в който трябваше да вземе интервю сама от себе си. Тя споделя също, че зрителите на предаването виждат само един час монтиран материал. Повечето от избухванията в къщата обаче са били следствие на натрупване преди това, пише ХотАрена, цитирайки „Шоу“.

„Дори поведението, което имаше Кулагин през цялото време, за мен е следствие на натрупване. За да е такъв „човек“, той трябва да има някакво предисловие, което не ни беше известно. Родители ли са, бой ли е, изнасилване ли е, нямам идея какво е, но трябва да има причина да бъде такъв“, казва Мира.

Според журналистката светът ни е фалшив и в него успяват само онези, които са с фалшив имидж. Това, за което Добрева съжалява е, че е била напълно откровена, а е останала неразбрана от зрителите на риалити формата.

„Това е като да разголиш душата си и някой да нагази в нея с калните си ботуши, а ти да очакваш, че ще се чувстваш добре от това. Хората не разбират тази откровеност. Такъв е светът – истинските герои в него се чувстват не на място“, споделя Мира.

Мира Добрева разкри какво ще прави с хонорара си от "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Мира Добрева разкри какво ще прави с хонорара си от „ВИП Брадър“ сн. Фейсбук

Журналистката разкри и какво ще прави с хонорара си от „ВИП Брадър“. „В днешно време не се изкарват лесно пари, а тези са най-трудно и мъчително изкараните пари в живота ми“, казва Добрева, която ще изплати семеен кредит с хонорара си от формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар