Наталия Гуркова заживя с майка си

Гласувайте за статията
Вдовицата Наталия Гуркова се върна в панелката в „Младост“

Мис България 1998 Наталия Гуркова се върна в бащиния си дом – пише в. „Уикенд“. От няколко седмици красавицата живее под един покрив с майка си Стойна в панелка в столичния кв. „Младост“ – отбелязва изданието.

Вдовицата на показно убития в края на септември диамантен бос Джордже Михалевич вече живее повече от скромно, като замени светската суета със спокойствието на родителската стряха. След убийството на търговеца на диаманти Джордже от Черна гора Наталия Гуркова заедно с дъщеря си Джорджия и сина си Кристиян се премести в София, защото се страхува за живота си и за сигурността на децата. Красавицата избрала временно да живее у родителката си, вместо в огромния семеен апартамент в центъра на София.

Една от най-елитните манекенки се омъжи да Джордже през 2009 г. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Джорджия. Малката принцеса се появи на бял свят в ЮАР и получи името на татко си. 5 години по-късно миската роди и сина си Кристиян. Малко след това брюнетката се прибра окончателно в България. В ЮАР остана да живее единствено съпругът й, който кръстосваше между София и Йоханесбург. Именно там го застигна и смъртта. За погребението вдовицата отиде сама в Африка, като отказа да заведе децата, за да си вземат последно сбогом с баща им.

Гуркова и Джордже бяха красива двойка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар