Ивайла Бакалова изкушава на самотен остров! (виж тук)

Ивайла Бакалова изкушава на самотен остров! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова събира тен на самотен остров!

Ивайла Бакалова забегна на самотен остров. Там дългокраката моделка се радва на топлото слънце. Мис България е една от най-красивите носителки на титлата и от години живее и работи в далечен Дубай.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова още има апетитни форми

В емирството тя се прехранва с продажба на недвижими имоти и е заедно с дъщеря си Рая. Момичето е плод от любовта й с Румен Гайтански – Вълка. Момичето вече е в тийнеджърска възраст и все повече има занимания, в които майка й не фигурира.

Затова Бакалова отпрашила на усамотеното място сама. Тя се наслаждавала на топлите слънчеви лъчи край океана и събирала слънчев загар.

Миската обожава забравените от Бога уединени местенца и често почива на такива острови, когато у нас настъпват студените зимни дни. Въпреки годините си тя наближава 40-те Ивайла Бакалова все още изглежда секси и е блян за много мъже.

В края на септември красавицата се появи на популярен моден форум в столицата и шашна мнозина с визията си. тя изглеждаше видимо отслабнала, лицето й бе изпито и изтощено, а тялото й съсухрено.

Някогашната красавица заприличала на скелет и била на път да прекрачи границите на здравословния външен вид.

През последните години Ивайла живее в Дубай и рядко се връща у нас. Но миската често е споделяла, че в богатото арабско емирство се чувства самотна. Въпреки че била заобиколена от различни интересни хора, приятелите и семейството й много й липсвали.

Според клюката обаче Ивайла Бакалова страдала от любовна мъка. Тя се сгодила за ресторантьора Веселин, но той отказал да се оженят. Това напълно съсипало самочувствието й и затова Ивайла отслабнала драстично.

Било й неудобно да обяснява на приятелките си какви са причините двамата с известния бизнесмен да не минат под венчило. Затова и забегнала на самотния остров, за да събере мислите си и да си върне самочувствието, шушукат в светските среди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар