Не е за вярване: Не сте подозирали това за Владо Карамазов!

Не е за вярване: Не сте подозирали това за Владо Карамазов!
5 (100%) 1 vote

Актьорът Владо Карамазов заеквал като малък!

Владо Карамазов крие трудно минало. Той имал проблеми с говора като малък. Негов спасител бил по-големия му брат Иван. Баткото бил този, който му „превеждал” и така правел изговарянето на думите му разбираеми за останалите.

Владо Карамазов

Владо Карамазов има интересна история

Още в детската градина бъдещият актьор и неговия брат били като скачени съдове. Владо не искал никъде да ходи без брат си, защото само той му оправял говорните дефекти.

Владо Карамазов проговорил много късно и единствено батко му Иван му разбирал какво казва и го препредавал на околните. Разликата между двамата била година и десет месеца в полза на Иван.

„ В началото, когато още бяхме в детската градина, Влади много не говореше и аз му превеждах. Той заекваше в началото. Проговори много късно. Освен това имаше един странен начин на изговаряне на думите, който само аз разбирах“, връща назад лентата със спомените Иван.

И споделя, че двамата с Владо много се биели като деца, а майка им ги разделяла с пантофи.

„В училище пък брат ми беше зубър. Винаги завършваше с шестици. Докато аз бях обратният случай. Аз пишех много грозно, а той изписваше буквите старателно и красиво”, разкрива разликата между двамата по-големия му батко.

Според него по-малкото му братче още от малък имал амбицията да става актьор и да играе на сцена.

„Знаеше още от тогава, че ще става актьор и направи възможно и невъзможно, за да го постигне. Самият аз никога не съм се изкушавал от актьорството.

Харесва ми това, което той прави, но в същото време съм най-големият му критик. Никога не му спестявам, когато нещо не ми харесва“, разкрива Иван.

Докато Владо Карамазов се изявява на екран и на театралната сцена, брат му Иван работи и живее от няколко години в Лондон. В столицата на Великобритания той създава истински сладкарски шедьоври.

Братът на Владо Карамазов приготвя тортата за журналистите за кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар