Валентин Кулагин оплю Людмила Захажаева: Ето как я нахрани и кои от Брадърите го отнесоха на свой ред! (виж тук)

Валентин Кулагин оплю Людмила Захажаева: Ето как я нахрани и кои от Брадърите го отнесоха на свой ред! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Валентин Кулагин не сдържа присмеха си към Людмила Захажаева!

Устатият гримьор Валентин Кулагин оплю майката на Албена Вулева – Людмила Захажаева след снощната й поява в студиото на Ники Кънчев. Явно хасковлията не пропуска и епизод на Биг Брадър, защото винаги е готов за „размазващ коментар“:

Кулагин

Валентин Кулагин не спира с обидите си

„Малки са й ръкавичките, ама държи да ги носи. Чантата й е от „килото“. Изправя си косата с ютия… „Кулагин също разсмивал и Луна разсмивала, но това е Паталогия“…

А ти си Лили Иванова, качена на трактор… В днешното предаване 3 пъти чух името си, ше дойда най-накрая в студиото да ви опукам там, панаири такива!!!“, изригна Кулагин срещу Людмила Захажаева в профила си. И, разбира се, моментално си намери поддръжници.

„Тя е лишена от елементарно възпитание. Изумена съм, че жена на тези години дори не умее да изслушва събеседниците си. Държи ТЯ да каже, размахва тези ръце и пръсти… Даже се чудя дали не са започнали бизнес с маникюр, та толкова държат да си показват ноктите постоянно…“, коментира Инна Петкова под поста му.

Валето обаче не забрави да спомене и някои от участниците в настоящия формат. Както можехме да предположим, захвана се с модните им дрешки и стайлинг като цяло:

„Оле хора, моля ве. Кажете ми. От къде ги закупувате тез спортни екипи. Капалъ Чарши?! Мей би?! С ламе. Блясък. Сваровски…. Модисти такива!“, падхвана Кулагин и „звездите“ на Биг Брадър Златка Райкова и Емануела.

След което, разбира се, не пропусна и словоохотливия си колега Цецо Андреев: „Цеци – Вирсачито! Иска и то като мен да бъди, ама от б0тици в Илиенци. С камъня Сварофффски“, не спира с гаврите си Валентин Кулагин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар