Владо Береану оплю колегите си от водещите телевизии: Не отразяват истината за протестите! (виж тук)

Владо Береану оплю колегите си от водещите телевизии: Не отразяват истината за протестите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Владо Береану все по-често заявява, че се срамува от професията си!

Журналистът Владо Береану все по-често изказва недоволството си от работата на своите колеги. И все по-често признава, че се срамува от професията си – заради тях.

Владо Береану

Владо Береану отвратен от своите колеги

Този път той избухна вбесен от изопачаването на новините за протестите у нас. И начинът, по който се изкривява истината за милионите зрители. Ето какво заяви Береану, предаваме думите му без редакторска намеса:

„Централните телевизии имат сериозен проблем с отразяването на протестите в страната. Според тях протестите са срещу високите цени на горивата и това се повтаря като мантра.

Протестите от няколко дни са твърдо за оставка на правителството и лично на премиера Борисов. Но това са изрази табу за нашите телевизии. Нова Тв бе най-смела вчера, като съобщи, че протестите в София били „за смяна на системата“.

Същите тези телевизии нямаха никакъв проблем да обяват, че протестите във Франция са срещу президента Макрон, въпреки че там недоволството е точно срещу високите цени на горивата и скъпият живот.

Едно възможно решение за довечера, ако има протести, е да се обединят протестите у нас и във Франция и да се водят като протести за оставката на Макрон“, вбесено коментира Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар