Стойко Сакалиев се кротнал до рускиня

Стойко Сакалиев не помни бройките си
0

Чужденката успяла да укроти до себе си футболиста

Красива чужденка е омаяла бившия футболист Стойко Сакалиев, който е един от участниците в „Биг Брадър“ – пише в. „Уикенд“. От няколко години спортистът живее с рускиня, но не иска да говори публично за връзката си. Признава само, че тя е жената, която успяла да укроти буйния му нрав – отбелязва изданието.

Преди 5 години, когато участва във формата „ВИП Брадър“, Саката призна, че дори не помни броя на жените, с които е бил. В славните си години на футболист фенките му се лепели като мухи на мед и той рядко се задържал само с една. Най-често въртял по 4-5 наведнъж и хич не страдал от угризения на съвестта. На бившата си съпруга Жулвена изневерявал многократно и именно затова се разделили преди повече от десетилетие.

Сега, когато гони 40-те и е оставил футболната кариера зад гърба си, Стойко Сакалиев най-сетне се е кротнал. Или поне така твърди. Той сподели със съквартирантите си, че има жена до себе си и не би направил нищо, което да я нарани. Приятелката му е рускиня, живеят заедно и дори въртят общ бизнес.
„Продаваме имоти предимно на нашето Черноморие. Търсят се, купувачи има“ – признава Саката.

С любимата му често пътуват до Гърция, където Стойко се отдава на новото си увлечение – колоезденето. Той споделя, че голямата му цел е да обиколи България само с велосипеда си.[kkstarratings]

Стойко Сакалиев не помни бройките си
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.