Васил Петров проговори за връзката с Весела Нейнски: Да, бяхме заедно! (Вижте признанията му)

Васил Петров проговори за връзката с Весела Нейнски: Да, бяхме заедно! (Вижте признанията му)
1 (20%) 1 vote

Васил Петров потвърди, че действително е имал връзка с оперната певица

Една от най-силните любови на певицата Весела Нейнска е джазменът Васил Петров. Двамата са заедно повече от година по времето, когато музикантът търси „жената на живота си“.

„Да, бил съм с нея. Кого и колко ще обичам, обаче е моя работа, не искам да говоря за личния си живот“, лаконичен е Петров с днешна дата. Приятелите на изпълнителя обаче помнят за силната му любов към Весела, когато певицата е все още с руса коса и малко над 20 г.

„Заключваше я в хотелите от ревност, когато имаше концерти, не я показваше на никого, не знаем какво се случи и защо се разминаха“, споделят те пред „България Днес“.

Васил Петров и Весела Нейнски

Снимка: ХотАрена

Връзката между двамата тихомълком се разпада и на хоризонтите се появява… Освалдо Риос. Двамата се запознават случайно и дори певицата му гостува в Пуерто Рико. Именно там й става ясно, че любимият бразилски актьор не иска сериозна връзка с нея, а само забавление.

„Върнах се, но останахме приятели, макар той да е голямата ми любов. Често се чуваме, дори го подкрепям в борбата му с рака, който разви“, споделя Весела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар