Люис Хамилтън с коварен план за раздялата на Григор Димитров и Никол Шерцингер

Люис Хамилтън с коварен план за раздялата на Григор Димитров и Никол Шерцингер
5 (100%) 1 vote

Люис Хамилтън удря Григор Димитров по слабото място

На Григор Димитров му предстои поредната битка със сериозен противник. Но този път съревнованието няма да е на корта, а в личния живот. Бившият на Никол Шерцингер – Люис Хамилтън очевидно все още е влюбен в нея. Шампионът от Формула 1 е осъзнал грешката си и е готов на всичко, за да си върне изпълнителката.

Връзката му с нея продължи почти осем години. Но двамата се разделиха, тъй като Никол поиска да създадат семейство. След раздялата красавицата залюби Григор Димитров. Тя сподели, че много е обичала Люис, но връзката им приключила заради неговия егоизъм. Той вече е предприел действия за сближаване с певицата.

Люис удря по слабото й място – семейството. От няколко седмици той е изключително активен в мрежата и особено в профила на сестрата на Никол – Кийла. Той не пропуска възможността да хареса фотосите й и да остави положителен коментар. Но най-активен е след публикуването на общи снимки с певицата.

Преди дни Кийла сподели снимки от почивката със сестра си. Хамилтън веднага написа, че е много щастлив да вижда, че те са все така близки. Само преди дни той коментира фотос със семейството на Никол. Състезателят написа, че обича всички тези хора, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар