Пенсионери скочиха на съпруга на Аделина Радева

Пенсионери скочиха на съпруга на Аделина Радева
3.67 (73.33%) 3 votes

Хората са гневни, а дори не са получили извинение

Стотици пенсионери са готови да разкъсат съпруга на водещата на сутрешния блок на Нова тв – Аделина Радева – Борис Радев.

Причината за недоволството на пенсионери от цялата страна срещу съпруга на Аделина Радева е, че той за втори път отменя датите за премиерата на мюзикъла „Оркестър без име“ в Града под тепетата.

Аделина Радева

Хората са гневни, а дори не са получили извинение

Мюзикълът е направен по негова идея и под негова режисура. Според първоначално обявената дата, пловдивчани трябвало да гледат спектакъла на 28 и 30 април. В него участват Катерина Евро, Георги Мамалев, Филип Аврамов, Мария Илиева, Диляна Попова и др.

След това обаче било обявено внезапно, че хората ще могат да гледат мюзикъла на 23 и 25 октомври. В последния момент организаторите отново отменили представлението за пореден път.

Недоволни хора споделят, че са купили билетите за мюзикъла като подарък на родителите им, които трябвало да бият по 150 км. в посока, за да научат, че представлението е отменено.
Въпреки всичко половинката на Аделина Радева и екипът му така и не се извинили на публиката. Хората дори не получили обяснение каква е причината за отмяната на спектаклите.

В крайна сметка зрителите получили шанс да си върнат билетите, за да си получат обратно парите. Но тук идва поредният препъни камък – това можело да се случи само в София или пък да ги изпратят по куриер, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар