Яна Маринова претърпя инцидент (ФОТО)

Гласувайте за статията

Актрисата събра погледите на всички

Актрисата Яна Маринова претърпя инцидент, с който успя да събере очите на всички минувачи край НДК.

Всички те останаха потресени от шофьорските умения на Яна Маринова. Актрисата успя да паркира лъскавото си БМВ пред Би Ти Ви. Според запознати цената му е поне 50 хиляди лева.

Яна Маринова

Актрисата събра погледите на всички

Когато Яна Маринова обаче запали лъскавото си возило и се опита да потегли на заден, катастрофира в един от металните колове. От удара той се огъна и почти падна. Близкият охранител на паркинга веднага се притичал на помощ и издърпал поваления кол настрани, за да може да й разчисти пътя.

Именно тук обаче идва трагикомичният момент – когато Яна Маринова потеглила отново, съборила и второ колче. След това тя слязла от возилото си и започнала да се суети. Трескаво се интересувала дали бижуто й не е одраскано.

Очевидците на случката се питали на глас кой им дава книжка на такива като нея и подчертавали, че за пръв път виждат такова чудо.
Столичанин дори не се сдържал и се възмутил на глас, заявявайки: „Ама иначе карат BMW-та!“.

По всичко личи, че с напредването на годините бившата каскадьорка е занемарила рефлексите и уменията си, сред които беше и доброто шофиране. Именно то е базисното изискване.
Освен това най-екстремното нещо, което Яна Маринова демонстрира напоследък, бе да се върти на кол в българския филм „Живи легенди“, пише retro.bg.

Яна Маринова

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар