Гери Малкоданска премина през деветте кръга на ада

Гласувайте за статията

Последният й болничен престой продължил повече от месец

Красивата синоптичка на Нова тв – Гери Малкоданска премина през деветте кръга на ада.

За никого не е тайна, че Гери Малкоданска роди първата си рожба съвсем наскоро. Впоследствие стана ясно, че е родила преждевременно.

Гери Малкоданска

Последният й болничен престой продължил повече от месец

Красавицата сподели трудната си и изключително болезнена история, свързана с раждането на първородната й рожба. Целта й е да окаже подкрепа на всички родилки с подобна съдба.
Гери Малкоданска споделя, че е разбрала, че ще роди преждевременно още когато е била в петия месец от бременността си.

Поради тази причина е взела всички възможни мерки, за да задържи бебето си възможно най-дълго.
Припомняме, че синоптичката е лице на кампанията „Нашите недоносени деца“. Тя споделя, че й се е наложило през последните месеци от бременността си да прекара в инвалидна количка, постоянни посещения в болница и прегледи.

Последният й болничен престой продължил повече от месец. Тя дори не можела да напусне територията на стаята си, камо ли на лечебното заведение. Придвижвала се единствено с помощта на инвалидна количка.

Освен всичко това, красивата синоптичка е била принудена и да приема редица медикаменти за задържане на бебето. Дори й се е наложило да сдържа страха и ужаса, които биха могли да предизвикат преждевременно раждане.

След раждането му, Лео е трябвало да прекара цял месец в болницата – дни, в които Гери Малкоданска живяла в постоянно напрежение и притеснение, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар