Истината за Латинка Петрова ще ви остави без думи

Гласувайте за статията

Актрисата е истински джигит на пътя

Истината за комедийната актриса Латинка Петрова ще ви остави без думи.

Оказва се, че актрисата е истински ураган що се отнася до шофьорските й умения. При все, че вече има потрошени девет автомобила зад гърба си, тя се обижда сериозно, когато я попитат дали използва градския транспорт.

Латинка Петрова

Актрисата е истински джигит на пътя

Причината за това е, че има самочувствието на отличен шофьор и не е пускала волана от 20-годишна.
Въпреки дългия й шофьорски стаж, далеч не може да се каже, че Латинка Петрова е отличен шофьор, имайки предвид бройката на автомобилите, които е потрошила. Според някои тя дори е истински джигит на пътя.

Неотдавна тя за пореден път се разминала с доста солен акт. Латинка Петрова шофирала автомобила, а на седалката до нея стояла дъщеря й Линда. Двете профучали по жълтите павета, а зад тях изненадващо се появила патрулка, която им сигнализирала да спрат.

В този момент актрисата не само шофирала автомобила си с превишена скорост, а за капак на всичко била без колан, пушела цигара и говорела по телефона. Самата тя разказва, че не е изненадана, че са я спрели, имайки предвид, че въртяла волана с лакът.

Когато униформените се надвесили над прозореца, актрисата вложила целия си талант, за да отърве акта. Тя се разплакала с глас и започнала да се удря по главата и да крещи, че е много притеснена и не знае какво върши. В крайна сметка на полицаите им дожаляло и се отказали от намерението си да я санкционират, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар