Джена се видя в чудо. Кой й разказа играта?

Гласувайте за статията

Чалгаджийката е сериозно притисната до стената

Фолк певицата Джена се видя в чудо.

До това състояние е стигнала откакто се е присъединила към семейството на музикалния клан „Канарите“.

В огромния палат на оркестрантите, който се намира в Катуница, царят средновековни порядки и Джена е длъжна да се съобразява с тях. Тя се оплакала на свои приятелки, че е подложена на огромен натиск от страна на свекърва си Надя.

Джена

Чалгаджийката е сериозно притисната до стената

Това, заради което свекървата на Джена недоволства, е напращелият й бюст. Съпругата на Атанас Стоев-старши настоява чалгаджийката да го намали, за да заприлича на порядъчна жена, отбелязва „Уикенд“.

Оказва се, че това далеч не е единственото решение, взето от свекървата на Джена. Всички битови въпроси в жилището на музикалния клан се решават лично от Надя. Нещата изглеждат точно като от повест на Любен Каравелов, където най-старата в къщата определяла кой къде ще спи и кога и какво ще яде, както и с какво ще се занимава в домакинството.

Чалгаджийката не само е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите“, а и е одумвана постоянно заради огромния си бюст. Според свекърва й подобен бюст не подхожда на омъжена жена. Именно поради тази причина тя настоявала Джена да се срещне с пластичен хирург в най-скоро време, за да намалят кубиците.

При все, че Джена се опитала да потърси подкрепата на Малкия Канар, той категорично отсякъл, че думата на майка му е с тежестта на нормативен акт, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар