Бареков: Ако вълната на протеста се надигне, ще се срути цялата кула от карти! (виж тук)

Бареков: Ако вълната на протеста се надигне, ще се срути цялата кула от карти! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков за пореден път скочи срещу Патриотите!

Евродепутатът Николай Бареков отново захапа омразните си Патриоти. След оставката на Валери Симеонов той е убеден, че ако протестите продължат и се разраснат, то цялата кула от карти на управляващите, ще се срине. Ето какво заяви Бареков:

Бареков

Бареков с остро изказване в мрежата

„Дянков подаде оставка февруари 2013 колкото да отприщи вълната и набързо да свали правителството. Пак поради “медийни кампании”. Сега от МС ще се озъртат доколко ще се тушира напрежението за големите протести…

Ако вълната се надигне още повече, което аз очаквам, бързо ще се срути цялата кула от карти. Още повече, че Симеонов денонсира коалиционното споразумение на малката коалиция като обяви в МС, че е консултирал оставката си само с Цветанов (втория в ГЕРБ) и “основно с Каракачанов”!

Нали Борисов ни убеждаваше, че той не можел да вземе главата на Симеонов, защото това се решавало от ПатрЕотите, които са го излъчили. Сега излиза, че премиерът не може да иска оставката на вицето си, а един депутат като Цветанов може.

Валери Симеонов де факто приключи малката коалиция. Излиза така, че Волен Сидеров, който оглавява ужким ПГ на ПатрЕотите, е научил по телевизията решението за оставката. Признал го е самият той!

Имало ли е въобще сбирка на коалицията на ПатрЕотите, която да обсъди и приеме оставката на проваленото вице? Ако е имало, само във формат Симеонов – Каракачанов ли е била?

Очаквам сега и Волен Сидеров да си подаде оставката като шеф на групата на ПатрЕотите, защото не го виждам в един отбор с Валери Симеонов“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар