Коледа дойде в дома на Венета Райкова: Чудесата за мен започват! (виж тук)

Коледа дойде в дома на Венета Райкова: Чудесата за мен започват! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова и синът й Патрик украсиха дома си за празниците!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова се приготви за Коледа седмица и повече преди началото на декември. Тя и синът й Патрик са влюбени в приказните празници и нямат търпение да превърнат дома си в коледна картичка.

Венета Райкова

Венета Райкова вярва в коледните чудеса

„Започваме подготовката за Коледа с украсяване на елхата и венец, а колко много работа ни чака още, нали @patrik.official_ (синът й Патрик), но пък ни е много приятно!

Елхата специално я избира Патрик по каталог и днес пристигна за него от Гърция в кварталния ни цветарски магазин…

Като си имам дете с вкус и усет за красивото и на мен не ми е лесно, но поне е забавно и приятно. Тежести нося вече всякакви, въпреки че трети ден съм на фервекс.

Освен личен шофьор съм му и хамалин, но ще направя чудесна коледна украса!!! По Коледа се случват чудеса! Като украся елхата и започват чудесата за мен“, похвали се Венета Райкова.

Извън подготовката за коледните празници обаче тя не пропусна да похвали сама себе си със завидния успех на последния й роман:

„И в този забързан ден в лудницата в мола, радост за душата ми!! Виждам, че три месеца след излизането си “Скандал” продължава да е на стената на отличниците в Orange…

Пишете ми, че разпознавате някои особено актуални през последните дни светски личности в тази книга. Ноо както знаете героите и събития в романите ми са измислени, особено в „Триумфът на кучките“!!! Ех, тези кучки!! Виждате ги всеки ден по телевизията“, смее се загадъчно Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар