Виктор Николаев направи любопитно признание

Виктор Николаев направи любопитно признание
1 (20%) 1 vote

Водещият изуми зрителите с тези си думи

Водещият на сутрешния блок на Нова тв, „Здравей, България“ – Виктор Николаев, направи любопитно признание за себе си, с което изненада голяма част от зрителите на медията.

Преди няколко дни Виктор Николаев призна в ефир, че няма Фейсбук профил. Разкритието бе направено, след като Богомил Грозев обясни поредните преимущества на социалната мрежа.
Той каза, че съществува една приказка, според която по дрехите посрещат, по ума изпращат, но тя вече спокойно може да бъде перефразирана: „По Фейсбук посрещат и по акъла изпращат“.

Виктор Николаев

Водещият изуми зрителите с тези си думи

Профилите в социалната мрежа издават не само какви сме, а колко сме емоционални и интелигентни. Това сочат резултатите от изследване, проведено в Кеймбридж, което е дало оценка на нивото на интелигентността.

В него са взели участие 8 млн. души от 2012 година насам. Освен това изследването сочи още, че в зависимост от това какви думи използваш, може да се разбере дали си интровертен или екстровертен тип, бе категоричен Богомил Грозев.

На свой ред пък Виктор Николаев посочи, че ако профилът на даден човек е изтрит, то има голяма вероятност той да е мъртъв и побърза да добави, че той е от тези, които не съществуват. Малко след това стана ясно, че водещият на сутрешния блок направи това допълнение, тъй като той самият няма профил в социалната мрежа Фейсбук, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар