Меган и Хари останаха без дом точно преди раждането (Подробности)

Гласувайте за статията

Меган и Хари без дом, апартаментът им малък за бебето

Меган и Хари се оказаха без дом няколко месеца преди раждане на бебето. Както е известно, херцогинята на Съсекс е бременна и се очаква до няколко месеца да роди. За съжаление на красавицата, тя и съпругът й ще се наложи да изчакат докато завърши ремонта на жилището им в двореца Кенсингтън. Апартамент 1А е ремонтиран отвън, но засега остава напълно необитаем отвътре. Което е и основната причина двойката да се притеснява, че няма да може да осигури достатъчно място на малкия си наследник.

Принц Уилям обитава двуетажния апартамент 1 в двореца, а брат му Хари се разполага в съседния, който е малко по-малък, но е точно толкова удобен и е близо до администрацията на кралската двойка. За да бъде подходящо жилището за младото семейство обаче, се наложи мащабен ремонт, който може да погълне доста време.

Апартаментите са изключително стари и имат нужна от пълна реновация. Апартаментът вече бе обновен отвън, като му бяха сменени прозорците и реставрирани част от стените, но се говори, че отвътре все още не е годен за обитаване. В същото време Меган и Хари живеят във вила „Нотингам“, която е близо до централната сграда, но има само две спални, малка кухня и хол. Жилището е крайно недостатъчно за още един член, което притеснява Меган и Хари.

„Те буквално са в абсурдна ситуация да се окажат на пътя с бебе на ръце. Меган ще има нужда и от бавачка, за да може да се справя и с кралските си задължения. А и двамата с Хари имат куп асистенти, секретари, помощници… . Нито един от двамата не иска да подлага детето на целия този шум, а липсата на достатъчно стаи ги притеснява.

Меган и Хари с жилищна криза точно преди раждането сн. Инстаграм

Меган и Хари с жилищна криза точно преди раждането сн. Инстаграм

В същото време домът им още не е готов. Тези стари сгради са пълни с проблеми“, разкриват от кралския двор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар