Лили Иванова и Васил Найденов отличници по загуба на пари (Вижте колко им глътнаха банките)

Гласувайте за статията

Лили Иванова и Васко Кеца потънали с над 5 милиона лева от банки

Лили Иванова и Васил Найденов изгубили около 5 милиона лева от фалирали банки. Кеца олекнал с 700 бона само от фалита на КТБ.

През 90-те години на певецът му изчезнали около 1,5 млн. лева от финансова пирамида и банкрутиралата Частна земеделска и инвестиционна банка.

Колаж: ХотАрена

Примата на българската естрада също търпи огромна загуба от КТБ. Според запознати тя имала на влог 2 милиона лева. И като звезда се надявала, че ще мина между капките. Само, че пострадала като всички обикновени вложители.

И други звезди пострадали от банката на Цветан Василев. Веселин Маринов държал на влог 600 хилядарки, Азис имал 370 хиляди, а семейството Цветана Манева и Явор Милушев загубило около половин милион. За Луна се говори, че олекнала с 116 милиона ако е вярнно.

Богдана Карадочева пък стана жертва на измамна банкерка. Небезизвестната Ирина Аткова, която ужили Мартин Петров с милиони прибрала спестяванията на певицата преди две години.

Тогава дамата все още била на работа в „Уникрредит банк”от където я назначили за личен банкер на Карадочева. Измамницата била много любезна с естрадната звезда и спечелила доверието на клиентката си.

Дори я запознала със сина си и Богдана я допуснала до себе си. Банкерката предложила на изпълнителката да си вложи парите, а не да ги държи за лихва на сметката си в банката. Аткова щяла да ги развърти.

Колаж: ХотАрена

Певицата изтеглила всичко от банката и се доверила на Ирина. Дори в сделката се включил и брат й с известна сума. Измамницата им предоставила документи, че парите са във финансова къща. И така до август миналата година. Когато Аткова се покрила и спряла да контактува с клиентите си, предават от hotarena.net.

Карадочева разбрала за измамата когато се обадила във финансовата къща. А от там отговорили, че непознават такава жена.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар