Вижте как Никол Станкулова кръсти дъщеря си

Гласувайте за статията

 Никол Станкулва стана майка на момиче

Никол Станкулова стана майка на момиченце преди седмица. Терминът на Никол бил към края на месеца, но бебето се появило на бял свят по-рано. Очаквало се бебето да се появи под зодиакалния знак Стрелец, но то избързало и се родило Скорпион. Наложило се Никол да роди две седмици преди термина със секцио, въпреки че синоптичката на Нова тв искала първият й наследник да се появи на бял свят естествено.

Синоптичката стана майка на момиченце в неделя, писа pik.bg. Пред свои близки Станкулова споделила, че с нейния любим мъж Теодор възнамеряват да кръстят първото си дете на бабата по бащина линия – Радка. Първоначалният план малката принцеса да бъде кръстена на баба си обаче отпаднал. Надделяло желанието на гордия татко Теодор момиченцето му да носи неговото име.

Първата рожба на Никол Станкулова и нейния любим мъж се казва Теа. Тя се появила на бял свят в болница „Света София“ под вещите грижи на д-р Райна Ковачева и екипа й. Вчера Никол и Теа са били изписани от болницата и вече са си у дома.

Станкулова все още не е съобщила хубавата новина, че е станала майка на момиче в официалните си профили в социалните мрежи. Докато беше бременна Никол също не коментира нито веднъж факта, че очаква първото си дете и не пусна нито една снимка, на която да се вижда, че е бременна.

Единствените снимки, на които се вижда наедрялото коремче на Станкулова, са от хавайското парти за рождения й ден. Там Никол е с къса червена рокля с ресни, която ясно очертава коремчето й.

Никол Станкулова стана майка на момиченце сн. Инстаграм

Никол Станкулова стана майка на момиченце сн. Инстаграм

Никол е третата синоптичка от Нова тв, която излезе в майчинство тази година. Първа роди Деси Банова, след нея със син се сдоби и Гери Малкоданска. А сега на момиченце се радва и Станкулова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар