Георги Валентинов разкри цялата истина за връзката си с Русата Златка

Георги Валентинов разкри цялата истина за връзката си с Русата Златка
4 (80%) 2 votes

Георги Валентинов – бившият на Русата Златка, избухна

Георги Валентинов даде първото си откровено интервю след раздялата с Русата Златка. Връзката им приключи тази пролет.

Пред „България днес“ той заяви, че благодари не само на Господ, но на Благой Георгиев, че го е отървал от това „нещо“. ММА боецът е категоричен, че всяка година в деня, в който е предложил брак на Златка, трябва да прави курбан. Той е убеден, че събитията са се развили в негова полза и се радва, че е осъзнал какъв човек е бившата му.

Георги сподели, че той е поискал да се разделят, тъй като опознал истинската същност на бившата си изгора. Той я определи като вълк в овча кожа и каза още, че тя не е тази, за която се представя.

ММА боецът не отрече, че е изпитвал силни чувства към нея и се е чувствал много добре, докато вярвал, че тя се е променила и вече е друг човек. Той заяви, че благодарение на него Русата Златка е успяла да изчисти имиджа си в обществото. Но се радва, че тя и Благой участват в Биг брадър, защото всички ще имат възможност да видят истинската им същност.

Валентинов сподели, че не гледа риалитито, но познати му се обаждат, за да му съобщят какво се случва в Къщата, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар