Мелания Тръмп уволни съветничка на Тръмп: Не заслужава да е в Белия дом

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп отстрани съветничката на Тръмп заради инсинуации по свой адрес

Мелания Тръмп показа, че е първа дама с железен юмрук. Красавицата не търпи неподчинение, а още по-малко интриги в обкръжението си. Както самата тя призна в свое интервю, често съветва президента за хората около него. „Има нужда някой да му пази гърба и аз играя тази роля доста често“, призна тогава Мелания. Оказа се, че това не е нито първия, нито последния път, когато се решава на подобни действия заради него.

Първата дама сподели също така, че Доналд й се доверява редовно за различни ситуации. Така например, американския държавен глава разчита именно на съпругата си, за да уволни или наеме някой служител. Заместничката на президента – Мира Рикардел, която бе заместник – съветник по въпросите за национална сигурност е била уволнена именно по искане на Мелания.

В официалното изявление на Сара Сандърс се казва, че Мира ще продължи да изпълнява задълженията си, но вече другаде, извън Белия дом. Мелания съобщила пред приближените си обаче, че „Рикардел не заслужава да е в Белия дом. Тя не е достойна да е толкова близо до президента“.

Спорът с Рикардел възникнал заради пътуването на Мелания в Африка. Първата дама била бясна, че й се налага да следва строго разписание за сядане в самолета по време на турнето. Освен това Мира е обвинена и в разхищение на служебни пари. А черешката на тортата е, че самата Мелания смята, че съветничката стои зад някои особено скандални слухове, които са се появили в публичното пространство по неин адрес. Нищо чудно, че иска да се отърве от нея.

Мелания Тръмп не търпи предатели сн. Уикипедия

Мелания Тръмп не търпи предатели сн. Уикипедия

Мелания Тръмп е известна с това, че често прави рокади в администрацията на Доналд. Първата дама може да е скромна и тиха, но в действителност изпълнява ролята на уши и очи на Тръмп навсякъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар