Гала стана за резил в ефир (Вижте каква бг звезда възхвалява)

0

Гала с тотален гаф в ефир, водещата се хвана в капана на фалшива новина

Гала стана проводник на фалшива новина. Но не само това ами и прослави българката, за която се отнасяше информацията.

Блондинката спретна чутовен гаф пред зрителите на предаването „На кафе”. Тя не спря да хвали млада българска жена. За която стана ясно, че е порно актриса. Но в последствие.

Колаж: ХотАрена

Сладкодумната водеща представи на зрителите си Сашка от Сливница. Която уж била на престижна работа в НАСА. Но я зарязала за да се върне в родината и да работи за много по-малка заплата в БАН.

Гала не спря да сипе ласкателства от рода на „Уникална млада жена, която е посветила живота си на науката”.

Сашка от Сливница

Оказа се обаче, че точно жената, на която показаха снимката не е никакъв научен работник. А актриса във филми за възрастни. И се подвизава с артистичен псевдоним Саша Грей. Тази фалшива новина от скоро обикаля социалната мрежа. Но малко на брой хора й се хващат защото може би гледат порно филми и са наясно със заниманието на въпросната дама.

Сашка от Сливница всъщност е Саша Грей

Зрителите са възмутени, че Гала е толкова лековерна и не е проверила новината предварително. Та даже и хората й от екипа допуснаха така да се изложи. Дори журналистка с такава практика като ко водещата Христина Патрашкова й пригласяше на хвалебствията. И тя скочи в капана на непроверената информация.

Те се смеят на водещата и коментират, че се е хванала на въдицата като шаран и не могат да повярват, че не е разбрала шегата, предават от hotarena.net.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.