Рускиня успя да кротне Стойко Сакалиев (Подробности)

Стойко Сакалиев живее с рускиня от няколко години сн. ХотАрена
0

Стойко Сакалиев живее с рускиня

Рускиня успя да кротне Стойко Сакалиев. Бившият футболист, който в момента в къщата на рилтити формата по Нова тв „Биг Брадър“, от няколко години живее с рускиня. Той обаче не обича да говори публично за връзката си, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

Единственото нещо, което Стойко признава е, че е успяла да укроти буйния му нрав. Преди пет години, когато участва във формата „ВИП Брадър“, бившият футболист сподели, че не помни броя на жените, с които е бил. В славните му години на футболист фенките му се лепели като мухи на мед и той рядко се задържал само с една.

Често Стойко въртял по 4-5 жени наведнъж и нямал никакви угризения на съвестта. Сакалиев и бившата му съпруга се разделили именно заради многобройните изневери на футболиста.

В началото Стойко си намерил приятелка извън семейното ложе. След това започнал да изневерява не само на съпругата си, но и на любовницата си. По това време чувствата към законната му половинка окончателно изстинали. Бившият футболист се отдал на куп случайни връзки, които приключвали толкова бързо, колкото и започвали.

Сега, когато гони 40-те и отдавна е оставил футболната кариера зад гърба си, Стойко най-сетне се е кротнал. Или поне така твърди. Той сподели със съквартирантите си в Къщата на „Биг Брадър“, че има жена до себе си и не би направил нищо, което да я нарани. Приятелката на Сакалиев е рускиня. Двамата живеят заедно от няколко години и дори имат общ бизнес.

„Продаваме имоти предимно на нашето Черноморие. Търсят се, купувачи има, доволен съм. Това, което постигнах, ме задоволява“, признава Стойко.

Стойко Сакалиев живее с рускиня сн. ХотАрена
Стойко Сакалиев живее с рускиня от няколко години сн. ХотАрена

С любимата си Сакалиев често отскача до Гърция, където се отдава на новото си увлечение – колоезденето. Бившият футболист споделя още, че голямата му цел е да обиколи България с велосипеда си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.