Наталия Гуркова напусна луксозния си апартамент в столицата (Вижте къде живее в момента)

Наталия Гуркова напусна луксозния си апартамент в столицата (Вижте къде живее в момента)
5 (100%) 2 votes

Наталия Гуркова вече не живее в луксозното жилище в центъра на София, което Джордже Михалевич купи за нея

От няколко седмици Наталия Гуркова не живее в луксозния си апартамент. Красавицата събрала най-необходимото и напуснала жилището с топ локация, което покойният й съпруг купи специално за нея. Тя се върна в бащиния си дом. Красавицата се премести при майка си Стойна в апартамента, в който родителката й живее от години.

Гуркова се върна в столичния квартал „Младост“, където е минало детството и младежките й години. Семейството на миската живее в скромна панелка. Запознати споделят, че единственото впечатляващо в дома на Стойна Гуркова, са скъпите картини.

Последно Наталия Гуркова е посетила родния си дом малко преди трагедията на 24 септември. Дни преди това семейството се събрало в панелката в „Младост“, за да отпразнува рождения ден на Джорджия.

След смъртта на Джордже Михалевич бившата миска е съсипана. За погребението му тя пътува сама до Африка и отказа да вземе децата си със себе си. Тъй като все още не се е съвзела, тя не е в състояние да се грижи сама за децата си. Наталия преценила, че ще се почувства по-добре, ако майка й е покрай нея. Баба Стойна помага в грижите за Джорджия и Кристиян, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар