Блага вест за синоптичката Никол

Гласувайте за статията

Синоптичката Никол преживя най-голямото щастие

Синоптичката Никол даде живот на първородното си дете. Красавицата не обели и думичка за бременността си и предпочете да запази в тайна подробностите около предстоящото щастливо събитие. Според източници на ПИК терминът на красавицата е бил насрочен за края на този месец. Но щастливото събитие се случило малко по-рано.

Очарователната Никол е родила миналата неделя. Тогава тя е била приета по спешност в болница, допълва изданието. Красавицата искала да роди по естествен път и да изпита чувството от това да дариш живот. Но се наложило да роди със секцио, тъй като бебето се обърнало. Лекарите я посъветвали незабавно да влезе в болница, за да бъде извършена манипулацията.

Водещата все още не е съобщила благата вест. Според източник на изданието тя е родила момиченце миналата неделя. Наследницата на Никол ще носи името на баба си Радка.

Синоптичката е третата сред своите колежки, които станаха майки през тази. Деси Банова роди момченце в началото на есента.

Малко след нея и синоптичката Гери Малкоданска стана майка. Тя дари живот на малкия Лео. Къдрокосата красавица също роди преди термина си. Тя сподели, че е имала кошмарна бременност и от самото начало лекарите я предупредили, че ще има проблеми.

Малкоданска е била приета в болница заради риск от помятане. В продължение на месец тя е била в болничното заведение, където лекарите направили всичко възможно, за да запази детето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар