Петко Димитров разкри какви са отношенията им с Божана след „ВИП Брадър“ (+ Мнението му за останалите съквартиранти)

Гласувайте за статията

Петко Димитров призна с кого е останал близък след „ВИП Брадър“

Петко Димитров разкри какви са отношенията му с Божана Кацарова след „ВИП Брадър“. Бизнесменът призна още с кого поддържа връзка извън Къщата на риалити формата, както и каква е истинската причина за припадъка на Яна в шоуто. Петко не пропусна да похвали още веднъж съпругата си за всичко, което прави.

Петко признава, че риалити формата го е изненадал „и приятно, и не толкова“. „Приятно, защото успявах да се владея и не се изложих много, а и защото се запознах с нови хора. Неприятно, защото ми беше трудно в Къщата“, споделя той, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

Петко споделя още какво е мнението му за неговите бивши съквартиранти и с кои от тях поддържа връзка. Според бизнесмена най-лоша хигиена в шоуто е имал Кулагин. „Той спеше в отделна спалня, и когато се налагаше да ходя при него да го събудя, вътре си „ухаеше“ на обувки. Той си ги държеше до главата. Влизайки, ме удряше миризмата им, което е нещо непосилно за мен. Нямаше вариант аз да спя в това помещение“, признава Димитров.

Съквартиранти

Той разкрива и с кои съквартиранти поддържа връзка след предаването. „Да, тези дни дори бяхме с Папи, Мира и Наско. С Божана пък имахме работен обяд заради съвместен проект, който ще види бял свят един ден. Не мога да кажа, че който и да било от вече бившите ми съквартиранти ми е неприятен. Просто някои харесвам повече, а други по-малко. Със Стефан едва ли ще останем много близки, с Кулагин и Рози пък сме от различни светове“, казва Петко и допълва, че с Божана са много близки и извън Къщата.

„Божана ми е близка и извън Къщата на „ВИП Брадър“. Имаше обаче моменти в шоуто, в които се разграничавах от нейното мнение за някои хората, не бях съгласен с това, че беше малко по-остра и груба понякога. Мира никога не си е позволявала подобно крайно поведение. Като цяло тя е един страхотен човек, с когото се радвам, че съдбата ни събра. Много стойностна дама“, споделя още Петко.

Петко Димитров разкри какви са отношенията им с Божана след "ВИП Брадър" сн. ХотАрена

Петко Димитров разкри какви са отношенията им с Божана след „ВИП Брадър“ сн. ХотАрена

Той разкрива и причината за припадъка на Яна в Къщата. Причината е, че Яна си е порязала пръста и не издържала да гледа кръвта. Паралелно с това, тя била и много уморена тъй като поддържала почти цялата къща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар