Потрес: Пишман хирург обезобразил Никита Джонсън!

Потрес: Пишман хирург обезобразил Никита Джонсън!
5 (100%) 2 votes

Никита Джонсън е попаднала на некадърен пластичен хирург!

Никита Джонсън определено е най-обсъжданата съквартирантка в Къщата на Биг Брадър. Ексцентричната риалити звезда стряска с външния си вид. Дори и най-либералните зрители са убедени, че Никита Джонсън отдавна е прекрачила границата на естетиката.

Никита Джонсън

Брадърката Никита Джонсън стряска с вида си след толкова пластични операции

Преди обаче Милена, както е истинското име на риалити звездата, е изглеждала коренно различно.

Тогава именно пламва любовта й с друг герой от реалите формата Биг Брадър – Борислав Борисов, известен като Боби Ръгбиста. Той имаше сериозна връзка с ководещата на „Папараци” Лиляна Ангелова, като двамата се запознаха в Къщата.

Както Лили, така и Никита са запалени по пластичната хирургия. Преди пет години двете гаджета на Боби се конкурирали по операции. Но с днешна дата Никита я бие по всички параграфи.

През последните години Никита е редовен клиент на собственото си студио за красота. Освен студио с татуси, Никита и Боби Ръгбиста притежават и естетичен център в Швеция, където извършват лазерни процедури.

Преди време Никита Джонсън е изглеждала доста по-естествено, имала е само минимални корекции по носа и устните.

Следващите пластики обаче й докарали сериозни странични ефекти. Брадърката имала алергична реакция към един от филърите и дълго време не успяла да се възстанови.

Оттокът по лицето й е видим, а има и бучки от незаградената изкуствена материя. Последвалата ринопластика й докарала визия като на княгиня Калина.

Никита Джонсън се доверила на пишман хирург, който й докарал днешната страховита визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар