Ирена Милянкова обрасна: Пусна вежди като на хайдутин!

Сравняват Ирена Милянкова с хайдутин
0

Ирена Милянкова яко се окосми, направо пресоли манджата!

Ирена Милянкова пусна потресаващи вежди. Бившият модел доста добре се е окосмил над очите и веждите й вече взимат доста застрашителни размери. Цяло лято Милянкова ги ваяла косъм по косъм, за да достигне до това съвършенство.

Ирена Милянкова
Сравняват Ирена Милянкова с хайдутин

За щастие мина модата на тънките като пиявици вежди и вече модата е друга. Това дава възможност на жените да не се скубят като луди, за да си докарат тънки вежди.

Освен естетическо удоволствие големите вежди имат и още едно предимство – пазят главата от студ и вятър. Само че някои майтапят Милянкова, че е прекалила. И вместо на красавица, е заприличала на хайдутин.

Припомняме, че моделът и актриса роди през лятото шестата си рожба. Тя има четири деца от Росен Чолов – Чолата. През 2012 година първият й съпруг влезе в затвора по обвинение на сводничество и склоняване към проституция.

След това Ирена Милянкова и бащата на четирите й деца се разделят. Тя среща новата си любов в сайт за работа. По това време тя и новия й съпруг Никола Чолаков се занимават с недвижими имоти, а тя си търси заместник.

Така попада на кандидатурата на Чолаков. Година по-късно работят и живеят заедно, и чакат първото си общо дете.

На 32 години Ирина Милянкова е майка на 8 деца, две от които са на втория й съпруг от първия му брак. И е баба на сина на едно от доведените си деца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.