Зрители съсипаха Благой Георгиев: Сравниха ченето му с това на Луна!

Зрители съсипаха Благой Георгиев: Сравниха ченето му с това на Луна!
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев е взет на подбив в мрежата!

Зрителите взеха на подбив Благой Георгиев заради лъскавото му чене. Нещо повече – феновете на Нова телевизия призоваха нашареният ритнитопковец да върне протезите на певицата Луна.

Благой Георгиев

Зрителите осмиват ченето на Благой Георгиев

„Или ходят при един и същ зъболекар, или Джизъса й е откраднал ченето”, подиграват се потребители в мрежата.

Наистина, личи си, че порцелановите фасети на футболиста не са добре поставени. Те стоят твърде изкуствено на физиономията на Благой Георгиев. Размерът им е огромен, те са прекалено белосани и всичките са подредени като по конец.

Проблемът на зъбите на Благой не били само естетични, а на всичкото отгоре протезите му били неудобни. Заради което свалячът не спира да се облизва на екран, което взривява зрителите.

Зевзеци преброиха по колко пъти на минута Благо си вади езика и си облизва устните. Според тях той се облизва минимум по тридесет пъти, което си е направо прецедент. И докато в Биг Брадър намират това за забавно, според специалистите то си е чист здравословен проблем.

„Постоянното облизване на устните в случая се дължи на неподходящи протези и може да доведе до т.нар. хейлоза. Това е болезнено възпаление на устата и устните, характеризиращо се със зачервяване, напукване и кръвотечение. Ако не се вземат мерки и протезите не бъдат сменени, облизването може да се превърне и в траен тик“, заяви специалист по ортодонтия.

Близки до бившият футболист недоумяват защо шавливеца не е направил необходимото, за да оправи изкуствените си думи. Те обаче не смеят да отворят темата пред Благо, тъй като той бил доста докачлив.

И докато мнозина намират протезите му за недостатък, други го сравняват с Ричард милионерчето, като ги спрягат за роднини. Двамата си приличали по поведение, речников багаж, начин на изказване и дори по външен вид. Те смятат Благо за изгубения брат на Ричи от Мадан.

Не бяха пощадени и отношенията между Благой Георгиев и Златка Райкова. Определението, че е „мъж под чехъл” е най-малкото сравнение. Русото изкушение не спира да го критикува, а той пък постоянно се извинява, дори без да е виновен.

В Интернет върви наддаване колко време двамата ще са двойка, след като Благо й направи бебе и я зареже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар