Явор Дачков: Заради Бойчето от 10 г. не мога да си намеря работа в голяма медия! (виж тук)

Явор Дачков: Заради Бойчето от 10 г. не мога да си намеря работа в голяма медия! (виж тук)
4 (80%) 2 votes

Явор Дачков обвини премиера Бойко Борисов за срива в кариерата си!

Журналистът Явор Дачков сащиса потребителите в мрежата преди минути. С изявлението си, че Бойко Борисов му пречи да си намери работа в голяма и престижна медия. При това от цели 10 години насам. Ето какво заяви Дачков, предаваме поста му без редакторска намеса:

Явор Дачков

Явор Дачков „нареди“ Борисов

„Бойчето се е излял. Не, че ми е голяма болка, но заради него от 10 години не мога да си намеря работа в голяма медия. Ето част от монолозите му днес. Малко Камен Донев е положението:):

„В Министерски съвет сме под обсада от няколко седмици, хората протестират, показват средни пръсти, наричат ни мърши. И някой да говори за цензуриране на медиите. Никой не цензурира медиите.

В България всеки ден години наред се правят карикатури и този дебат трябва незабавно да го проведем. На кого какво е забранено? Олигарх си създал медия, за да защитава това, което е откраднал, после ние не можем да го пипнем ли?

Аз съм участвал в публични срещи на най-опозиционните медии всяка година и нито веднъж не съм отишъл в медия, която се предполага, че ни подкрепя. В България има тотална свобода на медиите.

Всеки подсъдим олигарх може да си направи сайт и да пише гадости за мен и министрите. Няма едно нещо, което да е скрито и покрито в България. Искам и вие да кажете дали някой ви цензурира“, обърна се премиерът Борисов към присъстващите журналисти.

Той даде пресконференция пред министрите си преди началото на заседанието на Министерски съвет“, публикува Явор Дачков в профила си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар