Миролюба Бенатова ужаси: Болница държи трупове на пациенти в тоалетната! (шокиращи подробности)

Миролюба Бенатова ужаси: Болница държи трупове на пациенти в тоалетната! (шокиращи подробности)
5 (100%) 1 vote

Миролюба Бенатова направи един наистина уникален разследващ репортаж!

Журналистката Миролюба Бенатова разтърси цялата държава с последния си репортаж. А именно – всичко онова, което се случва зад стените на Хематологията в столицата. Истината е страшна, а текстът отдолу е само малка част от материала на Бенатова:

Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова с взривяващ репортаж за Хематологията в столицата

„- Вярно ли е, че държите трупове на починали пациенти в общата женска тоалетна в отделението на хора със сринат имунитет?

– Да, но само за по 20 минути. После се почиства основно. И изобщо, в болницата има много добра хигиена.

Това си говорихме с директора на Националната хематология доц. д-р Бранимир Спасов. Можете да го видите колко е убедителен.

И въпреки че Регионалната здравна инспекция открива вътрешноболнични инфекции, ръководството на хематологията обвинява тежките лекарства и диагнозите за смъртта на пациентите.

МЗ изпраща заключенията в прокуратурата. Там да решат престъпления или нарушения стават в хематологията. Вярвам, че изводите няма да са избирателни и няма да подминат всички по веригата.

Искам тези неща да се знаят. Затрупани сме от мръсни тайни. А мълчанието убива!“, написа преди часове в мрежата Миролюба Бенатова.

Всеки, който иска, може да намери и да гледа предаването й „Миролюба Бенатова представя – Нарушения или престъпления в хематологията“… в сайта на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар