Петър Волгин скочи в защита на Елена Йончева: Изтривалки на властта, мерзавци! (виж тук)

Гласувайте за статията

Петър Волгин защити яростно своята колежка Елена Йончева!

Журналистът Петър Волгин изригна бесен в мрежата, а причината са последните обвинения срещу депутатката Елена Йончева. Да не забравяме, че преди да навлезе в политиката, тя бе най-известната ни и смела журналистка.

Елена Йончева

Петър Волгин в яростна защита на колежката си Елена Йончева

Днес обаче Елена Йончева доброволно се е отказала от имунитета си и защитава името си от обвиненията за пране на пари. Ето как избухна Петър Волгин, при това публично:

„Ако има човек в България, който най-точно да отговаря на определението професионален журналист, това със сигурност е Елена Йончева.

Няма значение къде и върху какво работи. Дали е при чеченските терористи, в обезумелия от войната Ирак, на бандеровския Майдан, дали разследва ГЕРБаджийските далавери в България… Тя винаги си върши работата по възможно най-добрия начин.

Да обвиняваш Елена Йончева, че „източвала банки“, „прала пари“ и други подобни, е проява не просто на обикновена лъжа. Това е истинска мерзост.

Тъжното е, че почтените хора в България, като Елена, обикновено са обект на най-гнуси кампании.

Не знам хората, които отправят обвиненията срещу нея, как след това се гледат в огледалото. То бива да си изтривалка на властта, ама чак толкова не бива…“, бесен е колегата й Петър Волгин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар