Стоян Роянов си измислил религията „уагабунга“

Гласувайте за статията
Култовият играч във „Биг Брадър“ Стоян Роянов-Я-Я направи невероятно шоу

Няма такава религия като „уагабунга“! Това е измислица – пише в. „България днес“.
Музикантът Стоян Роянов – Я-Я, писа музика за едно наше детско представление, в което се споменаваше тази дума. Но е весело, че е решил така да се измайтапи в „Биг Брадър“ – това споделят в един глас колеги на музиканта, които се кефят на представянето му в шоуто. Според тях той е един от сигурните финалисти.

„Винаги е бил малко откачен, но този път направо ги заби“ – със смях споделят колегите от кукления театър за музиканта. Веднага след като влезе в Къщата Стоян Роянов изля душата си пред Големия брат. Той сподели съкровените си спиритуални търсения, които намират покой в религията „уагабунга“. По думите му това е религия, която произхожда от Африка, минава през Испания, стига до Америка и се връща в България. Според забраните на вероизповеданието неговите последователи нямат право да докосват жени с цел флирт, но канадската борба с представител на другия пол е напълно допустима.

Самият Стоян получил просветлението към тази религия при едно от посещенията си в Родопите. Мистериозната религия донесе много скандали на участника в играта, тъй като Я-Я саботираше мисиите на съквартирантите и това им донесе намаление на процентите за храна и цигари в Къщата.

Роянов има доста развинтена фантазия

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар