Готвят Джулиана Гани за победител в „Биг Брадър“ (Вижте защо)

Готвят Джулиана Гани за победител в „Биг Брадър“ (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани е спрягана за новия победител в „Биг Брадър“

Джулиана Гани е спрягана за новия победител в „Биг Брадър“. Атрактивната брюнетка, която се махна силикона от устните, напоследък привлича вниманието само с положителни неща. В последните дни тя е упорито спрягана за победител в шоуто и това съвсем не е шега.

„Малката Джулка“ печели поддръжници в социалните мрежи с мило и учтиво отношение, внимание и грижа към останалите, а за капак и с топло отношение. Междувременно годеникът й Илия Найденов успя да формира Фейсбук група, която събра над 2000 поддръжници за брюнетката, при това за норматив. Той се надява по този начин да успее да привлече подкрепа за нея и да й помогне да спечели формата, пише „Би лайф“.

„В тази група ще се публикува всичко свързано с участието на Джулка в къщата на Биг Брадър! Всички имат правото да публикуват мотивиращи снимки, изрязани кадри, клипове, колажи и т.н. Нека я подкрепим и я направим победител в този сезон! Тя ви обича и разчита на вашата подкрепа!“, написа Найденов в социалните мрежи.

Иначе и зрителите на шоуто са категорични, че Джулиана определено се откроява сред останалите. „Ако не беше фрапантната й визия, със сигурност бих я определила като абсолютен пример за подражание“. „Много умно и възпитано момиче. Личи си, че има маниери, умна е и се държи на ниво“, „Единственият участник, който не пие, не върши безобразия и заслужава да спечели формата“, коментират други.

Няма съмнение, че публиката е права и малката Джулка заслужава победата. Зевзеци обаче се майтапят с Найденов, че вместо да й набира поддръжници е добре сам да влезе в Къщата.

Джулиана Гани спрягана за победител сн. Нова телевизия

Джулиана Гани спрягана за победител сн. Нова телевизия

В шоуто Джулиана си намери нов ухажор в лицето на Уош МС. Рапърът не крие, че хубавелката силно го е впечатлила при това не с гръдната си обиколка, а с поведение и интелект. И яко е хлътнал по нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар