Спипаха Лили Иванова без грим (Вижте я в действителност – Снимки)

Спипаха Лили Иванова без грим (Вижте я в действителност – Снимки)
2.58 (51.58%) 19 votes

Лили Иванова лъсна без грим, лицето на примата се спихна

Лили Иванова бе снимана без грим. Папараци я засякоха в напълно натурален вид. Нещо, която много рядко може да се случи. Тъй като легендарната певица никога не напуска дома си без да е обилно нагримирана.

Снимки: Ретро

Ако пък няма време за макиаж тя крие лице под широкопола шапка и тъмни очила. Обаче този път заради претрупаната си програма покрай трите си концерта певицата бе засечена да притичва към лъскавия си джип в доста неугледен вид. Надявайки се никой да не я разпознае.

Снимки: Ретро

Лицето на примата се е покрило с хиляди бръчки. Които издават възрастта й. Но това не е най-големия й проблем. Кожата й е започнала да увисва макар да се е подлагала на много пластични операции през последните десет години.

Снимки: Ретро

Критично изглеждат шията и ръцете на Лили. Тя ги крие дори в най-големия пек под дантелени блузи с висока яка и дълги ръкави. Прехвърлила осемдесетте години изпълнителката вече не е толкова жизнена като преди. Неотлъчно до нея е асистентката й и личния шофьор. Които я крепят да не се срине от прекалено високите си токчета. От които не се отказва въпреки достойната си възраст.

Снимки: Ретро

С 21 сантиметра токове примадоната се появи и на концертите в НДК. Тя издържала на високите обувки не повече от половин час. След което продължавала да извива глас боса по време на рециталите си. Говори се, че от трите си участия тя е заработила 900 бона. И няма да поема ангажименти по Коледа и Нова година. А ще се отдаде на заслужена почивка заради тежкото натоварване напоследък, предават от retro.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Спипаха Лили Иванова без грим (Вижте я в действителност – Снимки)”

 1. Цветанка

  Ное. 15. 2018

  Тя е прима на българската естрада. Няма никакво значение как изглежда. Лили Иванова пее, не се явява на конкурс за красота. Всеки трябва да развива това, което усеща, че може. Гордейте се с нея! Не завиждайте!!!

 2. Гинес

  Ное. 25. 2019

  Е сега доволни ли сте ??????????
  Сърце на място !!!!!!!!!!!!!
  Безделници кухи !!!!!!!!!!!!

 3. Калина

  Ное. 25. 2019

  Лили!!!!
  Прекрасна!!!!

 4. NEMARA

  Ное. 28. 2019

  Напишете вашия коментар тук…

 5. Веселина Златева

  Дек. 02. 2019

  Прекрасна!

 6. елена тодорова

  Дек. 05. 2019

  Лили прекрасна !!!!!!!!

Добавете коментар